Nieuwe besturing waterzuivering

Vion Food Group
www.vionfoodgroup.com

Vion Food Group is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven. Hun vier business units Pork, Beef, Food Service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten voor retail, food service en de vleesverwerkende industrie.

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven. Onze vier Business Units Pork, Beef, Food Service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten voor retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie.

Software voor procesbesturing

Diverse updates om het proces te verbeteren

Aan de besturing van de waterzuivering hebben we diverse updates gedaan. De S7-300 PLC is vervangen voor S7-1500 en software STEP7 gemigreerd naar de laatste TIA versie en er is een touchpanel met detailinformatie geplaatst.

Diverse relaisgestuurde schakelkasten hebben we vervangen door remote I/O panelen en deze besturing geïntegreerd in het totaalproject.

Door het zichtbaar maken diverse procesparameters kan er gedetailleerd gekeken worden naar manieren om het proces te verbeteren. Parameters kunnen op een touchpanel worden aangepast en het resultaat weer worden geanalyseerd.

‘Oostec is een platte organisatie waar je jezelf goed kunt ontwikkelen’

Oostec is een technisch en platte organisatie waar je jezelf goed kunt ontwikkelen. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en als je een innovatief idee hebt zal de directie altijd openstaan om hier naar te luisteren. Daarnaast sprak mij het groeiproject wat de directie voor ogen heeft erg aan en ik wil hier ook graag mijn steentje aan bijdragen. Bij Oostec wordt je als persoon en niet als nummertje behandeld en het gevoel van samenhorigheid staat hoog in het vaandel.

Bas Wennink
Accountmanager

Hier werkt het al.
En bij u?

Heeft u een vraag over procesbesturing?

Bij Oostec beantwoorden wij graag al uw vragen over procesbesturing.

Bel ons op 085 401 2333 of gebruik het vragenformulier.
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Oostec.

    Op zoek naar een automatiseringsoplossing?