Integrale oplossingen voor machinebesturingen.

MACHINEBESTURING

U wilt een robuuste besturing voor uw machine? Dan kunnen wij voor u de machinebesturing ontwikkelen waarmee u dit realiseert. Oostec levert u hiervoor een integrale oplossing. Allemaal op basis van uw wensen en eisen. Oostec heeft ervaring in diverse branches. Zowel one-offs als serieproducten.

Robuuste software voor machinebesturing.

Perfecte communicatie tussen bewezen elementen

Onze hard- en softwareoplossingen zijn zeer robuust, doordat we bewezen elementen gebruiken. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat alles perfect met elkaar communiceert. Onze ervaring werkt in uw voordeel, ook doordat we allemaal dezelfde standaarden gebruiken.

Mocht er een probleem zijn, dan weten we exact waar we moeten zoeken omdat alles gestructureerd is. Onze storingsdienst staat klaar wanneer dat nodig is.

Wat doet een machinebesturing?

Zo hoog mogelijke uptime en bediengemak

Machinebesturing is hard- en software voor de besturing van een machine, die al dan niet in een lijn staat met meerdere machines om zo een productielijn te vormen. Ons doel is een het leveren van een robuuste besturing met een zo hoog mogelijke up-time en bediengemak. Hierdoor optimale efficiëntie en de laagste total cost of ownership (TCO).

Eén aanspreekpunt voor uw hele machinebesturing, dat is Oostec.

Kies voor de voordelen van one-stop-shopping

Oostec optimaliseert bestaande processen of bedenkt ze vanaf nul. Ons grote voordeel in de markt is dat we u one-stop-shopping bieden. Een compleet pakket aan industriële automatisering: hardware, software én consultancy.

Onze diensten leveren wij integraal: we kunnen alles bieden wat onze klanten nodig hebben. Dit zorgt voor optimale uptime, omdat we bij eventuele updates of storingen niet naar andere partijen wijzen. We weten precies hoe het zit op elk gebied en lossen elk probleem voor u op. Eén aanspreekpunt voor uw hele machinebesturing, dat is Oostec.

Hier werkt het al.
En bij u?

Heeft u een vraag
over machinebesturing?

Bij Oostec beantwoorden wij graag al uw vragen over machinebesturing.

Bel ons op 085 401 2333 of gebruik het vragenformulier.
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Oostec.

    Op zoek naar een automatiseringsoplossing?