Hoe complex een fabrieksproces ook is, wij kunnen het efficiënt automatiseren.

PROCESBESTURING

Van de elektronica in de aangesloten machines, motoren en sensoren, tot de PLC-laag die sensoren uitleest, machines en kleppen aanstuurt. Ook de SCADA-laag om het proces te visualiseren en de MES-laag, die zorgt dat het proces op gang komt in batches of lijnen, nemen we mee. Oostec kan de hele fabriek automatiseren. Hardware en software hiervoor maken we in eigen huis.

Afnametesten op maat

Software moet direct vlekkeloos werken

Voordat we onze software implementeren, voeren we afnametesten uit op maat. Wij maken daarvoor software die de processen en procesonderdelen uit de fabriek precies simuleert en daar tests op draaien. Vooral voor procesbesturing is dit enorm belangrijk, want de software moet direct vlekkeloos werken.

Als u wilt, kunt u hierbij aanwezig zijn, zodat u eigenhandig kunt constateren dat alles werkt zoals afgesproken. Vervolgens implementeren wij de besturing in uw fabriek. Is er daarna toch een probleem in de besturing? Onze storingsdienst staat klaar wanneer dat nodig is.

Wat doet een procesbesturing?

Continue beheersing van het productieproces

Bedrijfsprocessen moeten steeds sneller en flexibeler kunnen inspelen op plotselinge marktveranderingen. Bovendien willen productiebedrijven het productieproces van order tot fysiek (eind)product continu beheersen, en vereist de regelgeving dat zij steeds transparanter worden in hun informatievoorziening

Eén aanspreekpunt voor uw hele procesbesturing, dat is Oostec.

Kies voor de voordelen van one-stop-shopping

Oostec optimaliseert bestaande processen of bedenkt ze vanaf nul. Ons grote voordeel in de markt is dat we u one-stop-shopping bieden. Een compleet pakket aan industriële automatisering: hardware, software én consultancy.

Onze diensten leveren wij integraal: we kunnen alles bieden wat onze klanten nodig hebben. Dit zorgt voor optimale uptime, omdat we bij eventuele updates of storingen niet naar andere partijen wijzen. We weten precies hoe het zit op elk gebied en lossen elk probleem voor u op. Eén aanspreekpunt voor uw hele procesbesturing, dat is Oostec.

Hier werkt het al.
En bij u?

Heeft u een vraag
over procesbesturing?

Bij Oostec beantwoorden wij graag al uw vragen over procesbesturing.

Bel ons op 085 401 2333 of gebruik het vragenformulier.
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Oostec.

    Op zoek naar een automatiseringsoplossing?