Extractielijn organische stoffen

Anaergia is a global leader in the production of clean energy, fertilizer, and recycled water from virtually any waste stream, offering the widest range of maximizing resource recovery solutions for the municipal, industrial, commercial, and agricultural markets.

Rhein Hunsrück Entsorgung DE

Van begin tot eind robuust uitgevoerd

Oostec heeft hier de besturing geleverd van een extractielijn voor organische stoffen. Met behulp van een hydraulische pers wordt organisch afval geëxtrudeerd waarbij de voedingsrijke biologisch afbreekbare stoffen gescheiden van de rest. Deze elektrische installatie is door Oostec tot grote tevredenheid van begin tot eind uitgevoerd in zeer robuuste vorm.

‘Oostec is een platte organisatie waar je jezelf goed kunt ontwikkelen’

Oostec is een technisch en platte organisatie waar je jezelf goed kunt ontwikkelen. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en als je een innovatief idee hebt zal de directie altijd openstaan om hier naar te luisteren. Daarnaast sprak mij het groeiproject wat de directie voor ogen heeft erg aan en ik wil hier ook graag mijn steentje aan bijdragen. Bij Oostec wordt je als persoon en niet als nummertje behandeld en het gevoel van samenhorigheid staat hoog in het vaandel.

Bas Wennink
Accountmanager

Hier werkt het al.
En bij u?

Heeft u een vraag over lijnbesturing?

Bij Oostec beantwoorden wij graag al uw vragen over lijnbesturing.

Bel ons op 085 401 2333 of gebruik het vragenformulier.
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Oostec.

    Op zoek naar een automatiseringsoplossing?