Automotive & Automation

HydroDynamics is a company that designs, builds and commissions hydraulic systems. HydroDynamics guarantees the best possible solution for your problem if you need a hydraulic system for your factory, on board a dredger or on an oil rig. Since 2012 HydroDynamics is a part of Hydac International.

Technisch uitdagend

Perfecte combinatie van automation en automotive

Voor een innovatieve nieuwe zelf opbouwende kraan heeft Oostec de elektrische installatie geleverd en bekabeld voor de hydraulische power unit bestaande uit de motorsturing, aansturing van de hydraulische installatie en utilities.

De lieren van de kraan zijn ook door Oostec bekabeld voordat deze zijn geplaatst op de constructie.

Een technisch uitdagend project waarbij automotive en automation perfect zijn gecombineerd.

‘Het werk is veelzijdig en geen dag is hetzelfde’

Oostec is een bedrijf waarin ik mij kan ontplooien en ik hoef hier niet te werken binnen de kaders van een vaste functie waarin elkaar meehelpen worden beperkt. Wij werken hier samen als een team en ondersteunen elkaar waar nodig. Of dat nu engineering is, paneelbouw is of helpen op montages. Door het helpen van de diverse disciplines blijf je goed in contact met de collega’s en zie je een werkdag van de collega’s ook door je eigen ogen. Dit communiceert makkelijk en je kan je beter in elkaar inleven.

Sven Karel
Lead Hardware

Hier werkt het al.
En bij u?

Heeft u een vraag over machinebesturing?

Bij Oostec beantwoorden wij graag al uw vragen over machinebesturing.

Bel ons op 085 401 2333 of gebruik het vragenformulier.
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Oostec.

    Op zoek naar een automatiseringsoplossing?