Afvalverwerking

Anaergia is wereldmarktleider in de productie van schone energie, kunstmest en gerecycled water uit vrijwel elke afvalstroom en biedt het breedste scala aan oplossingen voor het maximaliseren van hulpbronnen voor de gemeentelijke, industriële, commerciële en agrarische markten.

Standaard besturingen voor afvalverwerking

Universeel te integreren met de Oostec Line Interface

Oostec heeft voor Anaergia diverse standaard besturingen ontworpen voor machines in de afvalverwerking. Besturingen voor het openrijten van afvalzakken, het hydraulisch extruderen van afval en diverse scheidingssystemen. Door deze machine uit te rusten met de Oostec Line Interface zijn de machines universeel te integreren binnen een bestaande of nieuwe lijnbesturing via potentiaalvrije contacten of software koppeling.

Inbedrijfstellingen worden waar nodig door Oostec verzorgt over de hele wereld. De bag opener is een machine die in Nederland wordt gebouwd en bekabeld en getest. Na afname door de klant wordt de machine afgekoppeld en verzendklaar gemaakt.

‘Binnen het bedrijf wordt er veel als een team samengewerkt’

In mijn schoolperiode mocht ik mijn eindstage doen bij Oostec. In die tijdsperiode heb ik mij veel kunnen verdiepen in de industriële automatisering en daarbij ben ik veel geholpen. Binnen het bedrijf wordt er veel als een team samengewerkt en dat creëert voor een goede communicatie en een fijne werk omgeving. Daar komt bij dat Oostec het personeel motiveert en veel mogelijkheden aanbiedt.

Emanuel Kebraiel
Junior Hardware Engineer

Hier werkt het al.
En bij u?

Heeft u een vraag over lijnbesturing?

Bij Oostec beantwoorden wij graag al uw vragen over lijnbesturing.

Bel ons op 085 401 2333 of gebruik het vragenformulier.




    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Oostec.

    Op zoek naar een automatiseringsoplossing?