Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Online soliciteren

Software
Engineer

fulltime

High-end machines werken door jouw expertise

Slimme oplossingen voor hoogwaardige geautomatiseerde systemen komen uit jouw koker als software engineer. Je laat niets aan het toeval over en je zorgt ervoor dat de software die jij op maat geschreven hebt van onschatbare waarde wordt voor onze klanten. Jij laat systemen werken zoals ze moeten werken voor een optimaal rendement. Slimmer, efficiënter en altijd state-of-the-art. Daarmee maak jij het onderscheid voor Oostec.

Met jouw expertise en klantgerichte aanpak werk je zelfstandig en in teamverband aan indrukwekkende projecten in binnen- en buitenland. Het kost je geen moeite om de projectplanning te beheersen en te controleren waarbij je de voortgang en knelpunten rapporteert aan de lead engineer. Je weet de gestelde projecttaken binnen de gestelde termijn uit te voeren met onze kwaliteit als uitgangspunt bij elke oplevering.

Dat laat je o.a. zien in:

Het maken van technische en functionele ontwerpen

De kwalitatieve software code die je schrijft en test

Waarborgen van de voortgang van jouw projecten

De manier van opleiden van de klant voor het gebruik van de software

De klantgerichte nazorg en het eventueel oplossen van problemen

De heldere projectdocumentatie die je opstelt voor handleidingen en afnamesets

De heldere projectdocumentatie die je opstelt voor handleidingen en afnamesets

Wat heb jij in huis?

Deze baan heeft een sterk projectmatig karakter dus goed je werkzaamheden kunnen plannen is een must. Je werkt in een informele sfeer samen met enthousiast team van specialisten met wie je samen de kwaliteit levert die onze klanten van Oostec verwachten. Goede interne communicatie is dan ook van groot belang om de kwaliteit te waarborgen. Je rapporteert de voortgang en knelpunten aan de lead engineer.
Verder heb je:
HBO werk- en denkniveau
Een HBO-diploma richting Elektrotechniek / Technische informatica / Industriële automatisering
Een analytisch vermogen en een frisse dosis energie

Jouw nieuwe werkplek

Samen met je collega’s werk je aan de meest uiteenlopende engineeringsprojecten voor klanten in Nederland en ver daar buiten. Jouw klanten vertrouwen op de jarenlange ervaring en de duidelijke communicatie waar jullie als team voor staan. Naast de klant staan en weten wat de klant wenst. Duidelijkheid en transparantie staan voorop.

Is deze vacature iets voor jou?

Laat het ons weten en stuur je sollicitatie en motivatie naar info@oostec.nl t.a.v. Leo Meinders.
Heb je vragen over jouw nieuwe baan? Een belletje of een appje naar 06-53785315 is genoeg.

Online solliciteren op
deze functie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

    (jpg, jpeg, png, pdf, doc / max. 10Mb)    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Oostec.

    Ook meer rendement uit uw bedrijfs- of productieproces?